Zoover highly recommended 5 tulpen bed & breakfast

Erfgoed logies de Hooge Stukken

Luxus Übernachtung in einem alten Bauernhof in Drenthe

Sehen Sie sich unsere Gästewohnungen an

(kinder)activiteiten

Eelde-Paterswolde ligt aan het Paterswoldse meer. Op mooie dagen is er voor kinderen op het strand van het Hoornse Meer en aan de overige oevers van het meer genoeg te beleven. Uiteraard kunt u een boot(je) huren om het water op te gaan.Met de kano kunt u het Friescheveen op vanaf de Meerweg.

Bij het landgoed Lemferdinge in Eelde-Paterswolde is het openluchtzwembad. Overdekte zwembaden vindt u in Zuidlaren en Norg.

Op een afstand van ca 13 km is het sprookjeshof, speeltuin en kinderboerderij Attraktiepark Sprookjeshof in Zuidlaren.Nieuw daarbij is het Kabouter Klauterkasteel. Een grote hal waarbij de kinderen zich helemaal kunnen uitleven, ook op regenachtige dagen.

In Leek ( ca 13 km) bevindt zich het landgoed Nienoord met het familiepark Nienoord met een uitgebreide kinderboerderij, een (overdekte) speeltuin, modelspoorbanen en zwemparadijs.http://www.zwemkasteelnienoord.nl/

In Roden is het doe- museum voor kinderen „ Kinderwereld

In Groningen is het Stripmuseum gevestigd aan de Westerhaven.

Heerlijk ontspannen op het water kunt u op het Leekstermeer. en Paterswoldse Meer.  Varen, terrasje pakken, zeilen voor de kinderen, wandelen in de Onlanden.

Oude molens bekijken en soms in werking zien in Roderwolde of Zuidlaren.

Voor algemene toeristische informatie kunt u terecht op de website van Drenthe en Groningen en op de site van het Toeristisch Informatie Punt Eelde.