Zoover highly recommended 5 tulpen bed & breakfast

Klik op één van de
foto's voor informatie,
beschikbaarheid en
prijzen van onze
appartementen

Appartement Vennebroek
Appartement 1 Lemferdinge
Suite Vosbergen

Appartement 1 Lemferdinge

Dit sfeervolle appartement bevindt zich op de begane grond van het voorhuis van de boerderij.

Zitkamer
Omdat wij vinden dat zitten net zo belangrijk is als slapen, hebben wij ruim aandacht gegeven aan het zitgedeelte.

Er staat een flinke tafel met twee comfortabele leren stoelen. Ook zijn er twee lekker zittende fauteuils. Er is een TV en radio/cd speler aanwezig. In onze appartementen is gratis WIFI aanwezig.

Slapen
In het appartement is een verhoogd gedeelte waarop het bed is geplaatst. Vroeger was dit het “opkamertje”, de slaapplaats van de “meid”. Door een en ander aan de vorm te veranderen is er een mooie slaapplaats gemaakt. Het tweepersoonsbed is een boxspringbed met topdek.

Keuken
In de volledig ingerichte keuken kunt u uw eigen maaltijd klaarmaken. Ook staat daar een waterkoker, theezakjes en een Nespresso apparaat met 6 soorten heerlijke koffie. De keuken is volledig ingericht met pannen, servies en bestek

Badkamer
Bij dit appartement hoort een eigen toilet en badkamer. De doucheruimte heeft vloer- en muurverwarming. In  de kamer zijn badjassen aanwezig.

Overig

  • Het appartement heeft vloerverwarming, cv  en airconditioning. U kunt middels een eigen thermostaat de temperatuur regelen.
  • Het appartement heeft een eigen ingang.
  • Het ontbijt wordt op de kamer of in de keuken geserveerd. Op verzoek, kunt u in de zomer bij mooi weer ook buiten ontbijten.
  • Elk appartement heeft een eigen terras. Daarnaast mag de gehele tuin (ca 4500 m2) gebruikt worden.
  • Ons huis is rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan.